Michael Sundlöv återvänder till Karlskrona HK

21 april 2021 18:35

Sedan en tid tillbaka har ett intensivt rekryteringsarbete pågått för rollen som Sportchef i klubben. Arbetet är nu slutfört och ny sportchef i Karlskrona HK blir Michael Sundlöv som återvänder till staden.


KHK:s organisation byggs vidare och senaste tillskottet är Michael Sundlöv som återvänder till Karlskrona HK i rollen som Sportchef.

-Med Michael Sundlöv får vi en helhetslösning och en engagerad sportchef som dagligen är på plats och ett bollplank till vår sportsliga organisation. Han har en erfarenhet och kontaktnät som få kan uppbringa i hockeysverige. En lagspelare som kommer vara en enorm tillgång för oss på alla plan helt enkelt, säger klubbchef Per Rosenqvist.

Michael Sundlöv kom till Karlskrona HK efter SHL-avancemanget våren 2015 som sportchef och ledde laget under två av lagets tre säsonger i SHL. Efter två år i Karlskrona valde Micke att flytta norrut och landade i Modo Hockey innan han 2019 återvände till moderklubben Brynäs, i SHL.

-Vi fick starka band till Karlskrona när jag var här förra gången. Nu vill jag och Karin göra det här tillsammans och skapa en ny framtid för oss i staden. KHK är en klubb som ska vara i HockeyAllsvenskan som jag anser har bättre förutsättningar än någon annan klubb att snabbt etablera sig där igen. Det arbetet som klubben inlett och visionen framåt är en resa jag vill vara med på, hälsar Micke.

Michael Sundlöv tillträder tjänsten från 1 augusti. Men deltar i diskussioner med sportgruppen som består av Hasse Ottinger, Christian Magnusson. Erik Belin samt Eric Karlsson.

Vi hälsar Michael Sundlöv varmt välkommen tillbaka till Karlskrona HK!