Vad händer kring damlaget?

22 augusti 2021 15:50

Mickael Areklätt ger en uppdatering runt organisationen och han belyser även behovet av fler volontärer.


Vi har medvetet varit tysta eftersom vi har velat forma vår "nya" organisation i lugn och ro. Alla bitar är långt ifrån på plats men många bitar har fallit på plats.
Linnea, vår tränare, kommer att portionera ut våra nyförvärv på khk.se under den närmaste tiden. Vi kan dock konstatera att laget bygger på våra egna spelare kryddat med de bästa juniorerna i Småland/Blekinge och några utländska spelare, bland annat Marth Johansen - målvakt från Norge och Hunter Mosher från Canada.

Damlaget behöver hjälp under säsongen med bla matchorganisationen. Vi har några från föregående år som redan sagt Ja till ett fortsatt engagemang men vi behöver 5-8 ytterligare personer.
Vi behöver speaker, onlinerapportörer, fixare kring matcherna. Om du känner att du kan och vill hjälpa till med de här sakerna så mejlar du Mickael på [email protected]

Att vara volontär inom idrotten kan ge otroligt mycket. Du lär känna nya människor och du får i vårt fall se på liveidrott. Förhoppningsvis hamnar också damlaget i ditt hjärta.

Med vänliga hälsningar
Mickael Areklätt
Sportsligt ansvarig damlaget

KHKDam