KHK beslutar att stänga arenan

18 november 2020 10:50

Styrelsen har efter dialog internt och med Regionen valt att spela helt utan publik, i första hand fram till 1 December. Detta innebär att vi stänger läktaren och även restaurangytorna.


Vänner, fans, supportrar:

Vi är mitt inne i den värsta pandemin i vår livstid. Parallellt med att vi försöker upprätthålla en bra och säker miljö på och runt isen för våra ungdomar och representationslag så pågår en ständig kamp inom sjukvården för att vårda allt fler som smittas av Covid-19.
I stort sett all match-verksamhet är pausad för KHK. Undantaget är Hockeyettan där vi även fortsättningsvis kommer spela.
Vi har i dagsläget en möjlighet att ta in 50 personer som publik på läktarplats. Vi har utöver det möjlighet att ta in publik i VIP & loger eftersom dessa räknas som restaurangytor.

Styrelsen har efter dialog idag internt och med Regionen valt att spela helt utan publik, i första hand fram till 1 December. Detta innebär att vi stänger läktaren och även restaurangytorna. Vi gör detta för att bidra på det sätt vi kan för att minska smittspridningen.

Vi kommer (som tidigare) distribuera koder för webb-sändning till säsongskorts-innehavare i så stor utsträckning det är möjligt.

Vi från klubbledning, spelare & styrelse ber om allas förståelse för detta beslut. Det är inget lätt beslut, det påverkar vår ekonomi negativt men vi behöver göra detta för allas vår skull.

Som sagt, i första hand gäller detta matcher till 1/12, nytt beslut för tiden därefter tar i slutet av nästa vecka.

Mvh
Styrelsen genom Andreas Kristensson