Årsmöte i Karlskrona HK

16 juni 2022 07:45

Onsdagen bjöd på årsmöte i Karlskrona HK och ett 40-tal medlemmar hade sökt sig till arenan för att kunna ha det första “fysiska” mötet på 2 år då senaste årens årsmöten körts online pga av pandemin.


För att ta del av handlingarna, Klicka här (Dropbox).

Innan det formella årsmötet berättade klubbchef Per Rosenqvist om senaste årets turer kring HockeyEttan inkluderat bojkotter och tv-avtal och kring arbetet med att försöka ha en planeringsbar verksamhet under föränderliga förhållanden.
Efter en liten frågestund så var det dags för sportchef Micke Sundlöv att berätta hur det ser ut i sporten och hur det går med truppbygget där han känner glädje över ikonerna Bergström och Cruseman som sätter tonen i årets trupp och att det endast är ett fåtal platser kvar till truppen är full.
Coach Eric berättade hur träningsupplägget ser ut och hur han tänker inför säsongen. Ordförande Tobias Larsson berättade om den gångna helgens årsmöte i HockeyEttan som ger positiva signaler med ny VD i Jens Israelsson som kommer på besök redan i veckan.

Det formella årsmötet tog vid och rutinerade Magnus “Hajen” Johansson satt vid rodret och svingade right-stickan som är ordförande-klubba med bravur, och när mötet var avklarat hade man lagt ett bokslut om ca 770’ i resultat till handlingarna och 5 msek i eget kapital!
Tobias valdes till ordförande på ännu ett år, och i styrelsen ingår också Carin Steen Wahlqvist, Anders Cronholm, Andreas Kristensson, Mats Blomgren, och Michael Egnell.
Anders Folbert lämnar och vi tackar honom för en bra insats under tuffa år i klubben!
Valberedningen består av nämnde Folbert och Torgny Månsson och här tackar vi Christer Rydberg och Annette Ekman för en bra insats i valberedningen senaste åren.

Från klubben tackar vi för intresset för årsmötet!