KHK i samhället – Mer än bara hockey

24 januari 2017 14:23
Nyhet

Dag 8 2017-01-20 Projekt ”Kloka val” Back-to-back mot Växjö i fredags som tyvärr slutade med förlust 1-4. Vi hade våra ungdomar, Karlskronahem och Svenska kyrkan på plats men trots deras stöd från läktaren lyckades vi inte få med oss tre poäng.


Vi fick en stund tillsammans innan matchen började då vi hade en liten utvärdering, pratade om hur ungdomarna tyckt att säsongens projekt har varit, om de har fått tillräckligt med hjälp och stöttning för att genomföra projektet och deras målarbete på bästa sätt och vad vi tillsammans hade kunnat göra bättre.
Vi var rörande överens om att projektet varit toppen även denna säsong.

Vi från Karlskrona HK tycker att vi har sett en klar utveckling av killarna under vår tid tillsammans och det har varit riktigt kul att få jobba ihop med dem.

Nu väntar ett sista avslutning-/utvärderingsmöte med ungdomarnas föräldrar.

Karlskrona HK

Karlskrona Hockeyklubb grundades 2001 och spelar säsongen 2016/2017 sin andra säsong i SHL. Med ABB Arena som hemmais och ”Det är vi som är KHK” som devis, har klubben som ambition och målsättning att etablera sig som ett stabilt lag såväl som en engagerad samhällsaktör – elitnivå såväl som folkligt.