Inför returmötet mot Huddinge IK

28 februari 2021 11:40

Huddinge tog hem de tre poängen i fredags och idag klockan 16:00 släpps pucken i returmötet. Vi fick en kort pratstund med Eric Karlsson inför dagens match.


Hej Eric! Hur är läget?
-Tjena Micke! Läget är bra, alltid något visst att spela viktiga matcher på våren. Dessa matcherna man vill vara som bäst.

Huddinge gick segrande ur striden senast. Vad är dina tankar kring den matchen?
-Jag tycker vi får matchen dit vi vill. Vi är trygga i försvarsspelet och skapar chanser på kontringar. Grabbarna sliter, spelar uppoffrande och vi har ett par riktigt bra målchanser men vi har fortsatt svårt att få in pucken.

Nu är det returmöte mot Huddinge i eftermiddag. Hur har förberedelserna sett ut sedan matchen i fredags?
-Vi kom hem runt fyra på lördag morgon, tränade lätt på eftermiddagen och idag är det matchgenomgång och scouting 14.00.

Vad kommer bli viktigast i eftermiddag för att kunna ta revansch?
-Huddinge spelar mycket på chans. Vi vill spela med kontroll, vi kommer äga pucken mer idag och då är det extra viktigt att ta ansvar vid linjerna eftersom de ligger på rulle. Vi behöver också vara starkare på puck i offensiv zon, så vi får längre anfall.

Hur ser läget ut i laget?
-Carnbäck, Maltsev och Englund är tillbaka. Vi har plockat ner Isak Posch från Leksand som står idag. Vi är jättenöjda med Martin, men han har matchats hårt och behöver återhämta sig.

Tusen tack för pratstunden Eric! Lycka till, nu går vi för tre poäng!
-Stort tack! Nu kör vi!

Livesändning på webben

Matchen sänds via ATG Hockeyettan och matchen startar 16:00, klicka här.

Öst mot Väst - Fyll arenan

Onsdagen den 3 mars i matchen mot Mörrum GoIS IK går vi för nytt publikrekord och visar att vi har Blekinges bästa hockeysupportar.

Vårt mål är att sälja minst 5051 fiktiva biljetter, men ”the sky is the limit”. Vi vet att vi kan klara det med er hjälp. Prata med grannen, farmor & farfar, svärmor eller kompisen som flyttat till annan ort. Tillsammans gör vi det möjligt.
Köp din biljett här.