Öst mot väst - fyll arenan

11 januari 2021 20:20

I år väljer vi att gå ifrån den klassiska ”Enkronan” och istället köra konceptet ”Öst mot väst - fyll arenan” och siktar på ett nytt publikrekord (fiktivt).


Den 12 februari i matchen mot Mörrum GoIS IK går vi för nytt publikrekord och visar att vi har Blekinges bästa hockeysupportar.

Vårt mål är att sälja minst 5051 fiktiva biljetter, men ”the sky is the limit”. Vi vet att vi kan klara det med er hjälp. Prata med grannen, farmor & farfar, svärmor eller kompisen som flyttat till annan ort. Tillsammans gör vi det möjligt.

Du som privatperson kommer att bli presenterad med namn på vår hemsida vid biljettköp och varje fiktiv biljett kostar 100 kr. Du kan köpa hur många du vill.
Antalet sålda biljetter kommer uppdateras dagligen på hemsidan och i våra sociala medier. Klicka dig vidare till Nortic från vår hemsida eller app - där köper du sedan din fiktiva biljett ”Öst mot Väst -fyll arenan” som kommer att räknas.

(OBS! Vanliga soffbiljetter som går att köpa via swish räknas INTE till publiksiffran. Det är bara Öst mot väst -biljetten som adderas till publiksiffran och köps via Nortic.)

Klicka här för att köpa din biljett nu direkt.

#östmotväst

Det är VI som är KHK!