På fredag är det toppmöte när Nybro Vikings IF gästar - nedsläpp 19.00!

4 januari 2022 11:00

Det vankas ett härligt toppmöte när Nybro Vikings IF kommer på besök på fredag. Pucken släpps 19.00 - köp biljetter nu!


KHK vs Nybro Vikings IF
Fredag 7 januari kl 19:00
NKT Arena Karlskrona
Allettan Södra Omgång 9

Tidigare möten i grundserien mellan lagen har slutat i varsin hemmaplans vinst och det står 1-1 i inbördes möte. Senast Nybro var på besök gick Karlskrona HK segrande ur striden och vann med 4-3. Detta toppmöte vill du inte missa så se till att vara på plats!

FÖRKÖP

Du kan snabbt och smidigt köpa dina biljetter genom förköp via nätet.
Köp biljett här —> https://www.nortic.se/dagny/show/129583

BOKA BORD I WIPEN

Hockey och mat är en oslagbar kombination! Ta med familjen, vänner eller kollegor. I WIP:en dukar Stars and Stripes upp för alla matgäster som vill äta något gott innan pucken släpps. Sune kör dessutom ett nytt quiz - så se till att vara på plats.

I WIP:en kan man avnjuta en smakrik buffé framdukad av Stars and Stripes. För kvällen serveras det grillad fläskfilé med pepparsås och rostad potatis, sallad, bröd och smör. Hockeybuffén kostar 229 kr / person. Sista dag för bokning är 6/1 kl 11.00, dagen innan match!
Boka bord här —> https://www.khk.se/boka-bord

FASTTRACK PAY

I våra kiosker, WIPEN, loger och entrébar betalar du smidigast med FastTrack Pay. Lägg din beställning redan under matchen för att snabbt och smidigt kunna hämta den i pausen. FastTrack Pay finns i KHK-appen som du enkelt laddar ner där appar finns. Ladda gärna ner appen innan du besöker NKT Arena!

PROGRAMBLAD

Nu kan du få ditt programblad i din smartphone. Det enda du behöver göra är att ladda ner KHK-appen. Cirka 1,5 timme innan nedsläpp kan du klicka in i programbladet och få tillgång till rykande färskt hockeygodis direkt i din telefon. Givetvis finns laguppställningen med och vem är det som svarar på ”Fem snabba puckar” i denna matchen? Svaren hittar du i programbladet.

Varmt välkomna till Karlskrona HK och NKT Arena på fredag!