Filip Cruseman återvänder till Karlskrona HK

11 april 2022 17:30

Det var fyra säsonger sedan vi fick höra publiken skandera hans efternamn i NKT Arena, nu kan vi stolt meddela att Filip Cruseman är tillbaka i Karlskrona HK.


Filip Cruseman blev en publikfavorit och placerade sig i många supportrars KHK-hjärta under sina fem år i Karlskrona HK. Han var en av hjältarna som bidrog och tog klubben upp i finrummet den härliga tisdagskvällen i mars 2015.
Efter tre säsonger med KHK i SHL lämnade Filip KHK våren 2018 för IF Björklöven för en säsong innan han fortsatte karriären i HC Vita Hästen där han spelat fram tills nu.

Men efter fyra säsonger i HockeyAllsvenskan återvänder nu Filip till Karlskrona och KHK när han nu skrivit på kontraktet för de kommande 3 åren.

-Vi får tillbaka en av dom största favoriterna i KHK:s historia, det är naturligtvis viktigt, men det viktigaste är att vi får tillbaka en skicklig hockeyspelare med enormt stort hjärta för KHK. Filip kommer med sin glädje och energi på isen, se till att vi varje dag kommer tävla för att bli bättre och att vi ska ge oss själva möjligheten att vara med att slåss om att få spela så länge som möjligt nästa säsong, säger sportchef Michael Sundlöv.

Filip kommer även förstärka vår marknadsavdelning där han börjar som företagssäljare vid sidan av hockeyn.

Filip på Eliteprospects.com

Vi hälsar Filip varmt välkommen tillbaka till staun och Karlskrona HK!