Om upplevelsen - Vinprovning & hockey!

7 februari 2020 11:20

Varför smakade vinet du drack på restaurangen häromdagen mycket bättre än när du själv bjuder på det? Vi erbjuder en lärorik och smakrik kväll där mysterier får lösningar tillsammans med rafflande hockey!


På logeplan sitter du skönt och bekvämt, men samtidigt i högsta grad vid händelsernas centrum. Här kommer du att träffa Rolf Lindberg som är en mycket kunnig vin-fantast!
Rolf är utbildad sommelier, han har drivit restaurang, arrangerat vinprovningar och har stor erfarenhet som vincoach.

Vi börja kl. 16:30 med att testa karaktärer, ja fyra olika vinkaraktärer. Njut och upplev fyra viner och hur de smakar. Vi delar med oss av våra upplevelser och hjälps åt att fundera på lämplig mat. En timme innan matchen intervjuas hemmalagets tränare och man får ta del av den senaste informationen om lagen. Efteråt serveras en sjukt god hamburgare med enklare tillbehör samtidigt som vi bygger upp förväntningarna på att se KHK uträtta stordåd på isen ju närmre klockan närmar sig nedsläpp.

Efter att du har varit på denna provning är målet att du ska gå hem med nya erfarenheter och upplevelser som du gärna vill dela med dig av.

För 595kr/person får du testa fyra viner, mat, entré och riktgt bra sittplaster.

Bakom eventet står tidigare klubbchefen för Karlskrona HK, Läs mer om Rolf Lindberg på DinSommelier.se.

Välkommen till en mycket trevlig och kunskapsgivande lördagskväll!: