Sundlöv och Rasch förlänger

12 maj 2022 13:00

I dag kan vi meddela att Sebastian Sundlöv och Christoffer Rasch har förlängt kontraktet inför nästa säsong.


Sebastian Sundlöv värvades inför säsongen 2021/2022 från länskollegan KRIF Hockey och har under säsongen utmärkt sig som en grovjobbare på isen. I takt med att skadelistan växte på backsidan lämnade Sebbe stundtals sin anfallsposition och tog plats i backuppsättningen. Sebbe är tillbaka på sin anfallsposition och förlänger sitt kontrakt med klubben inför 2022/2023.

-Sebbe är väldigt nyttig för vårt lag både på och utanför isen. En smart tvåvägscenter som kan balansera spelet och tar stort ansvar över hela banan. Detta visade han inte minst när han fick kliva ner och spela back under flertalet matcher ifjol och gjorde det med bravur, säger tränare Eric Karlsson.

Sebastian på Eliteprospects.com

Christoffer Rasch är näste man att förlänga sitt kontrakt som nu går in på sin tredje säsong i klubben. Första året i klubben blev tuff när han drabbades av en långdragen skada som satte honom ur spel under större delen av säsongen. Väl tillbaka i spel igen har Christoffer stått för ett stabilt spel på sin backposition och nu har Christoffer och klubben förlängt kontraktet över nästa säsong.

Eric Karlsson kommenterar förlängningen:
-"Raschen" är en stor back med uppsida i spelet med pucken och sitt vassa skott. Tyvärr har han fått större delen av de två senaste säsongerna förstörda av skador, men vi vet att en frisk Rasch är en väldigt bra back på denna nivån.

Christoffer på Eliteprospects.com

Vi ser fram emot en ny säsong tillsammans med Sebbe och Christoffer.