Kort sammanfattning av dagens Silly season-träff på Wachtmeister

23 april 2015 10:27


Topslide_SillySeason_640x384
Under dagens Silly season-träff på Wachtmeister presenterades två nyförvärv, Joachim Rohdin och David Westlund, och en kontraktsförlängning, Maxim Matushkin.

David Westlund, ung back som är fostrad i Brynäs hockey-organisation. Han har IK Sätra som moderklubb och David kommer från Östersund. Det blev 74 matcher i SHL med Brynäs, dessförinnan spel i såvä J18 Elit som J20 SuperElit. Han har även gjort drygt 20 matcher i J-landslaget. Kontraktet är skrivet på 1 år.

Joachim Rohdin, 23 år, forward som kommer närmst från spel med Färjestad i SHL. Han kommer från Gävle och är också hockeyskolad i Brynäs. Joachim har drygt 230 matcher i SHL med Brynäs, Timrå, Linköping och Färjestad. Liksom David så har Joachim spelat i J-landslaget. Kontraktet är skrivet på 2 år.

Vi välkomnar David och Joachim till KHK!

Mycket glädjande är också att en av våra hjältar från gångna säsongen, Maxim Matushkin nu har förlängt/förnyat sitt kontrakt med klubben.

OBS!! Silly-träffen från Wachtmeister live-sändes via khk.se och det går också att se inspelningen i efterhand här på khk.se.

Följ lagbygget, [klicka här].

Text: Niclas Skoglund

Bild: Magnus Arwidson
[scrollGallery id=106]