Vi fortsätter presentationen av KHKDAM - lagbygget 2021/2022

21 september 2021 17:00

Trupperna är i stort sett klara och träningsmatcher är i full gång. Vi fortsätter med presentationerna av spelarna i årets trupp för KHKDAM.


Emilia Gilius:
Emilia är född -07 och har Alvesta SK som moderklubb. Emilia har precis blivit omskolad till back och kommer att bidra mycket i vårt försvar. Emilia kommer att dela sin tid mellan KHK-dam och sitt pojklag i Alvesta.

Tilde Elmersson:
Tilde är född -06 och har HA74 som moderklubb. Tilde är en powerforward som alltid ger 110% i alla situationer. Hon har tillsammans med Smålandslaget tagit en silvermedalj (säsongen 2019/2020) och en guldmedalj förra säsongen i TV-pucken. Denna säsong är Tilde med för tredje året i Smålandslaget och får spela kvalspel mot bland annat sina lagkamrater som spelar för Blekinge. Tilde delar likt Emilia sin tid mellan pojklaget i Sävsjö och KHK-dam.

Vera Olsson:
Vera är född -06 och plockas upp från vårt eget juniorlag inför denna säsong. Vera har ett bra spelsinne och är en stabil back. Vera är kapten i årets upplaga av Blekingelaget som i v.37 spelar kvalspel mot finalspelet i TV-pucken.

Hedda Johansson
Hedda är född -04 och är också en av de tjejer som kommer upp från vårt juniorlag. Hedda är en stark center som har bra spelförståelse och ett bra skott.

Vill ni vara med och stätta KHKDAM? Köp ditt säsongskort idag.

Läs mer om KHKDAM på https://www.svenskalag.se/khkdam

KHKDAM