Boka upp Kids Day 20 November

12 november 2022 13:15

Det är dags för Kids Day i NKT Arena söndagen den 20/11. Dessutom fri entré för alla barn, ungdomar och studenter! Det är en match med familjen i fokus och fullt med aktiviteter i arenan. Så boka in datumet och bjud med familj och vänner...


KARLSKRONA HK vs. BORÅS HOCKEY
NKT Arena Karlskrona
Söndag 20 november 16.00 (entrén öppnar 14.00)

Ladda ner matchannonsen, skriv ut och sprid budskapet, klicka här för PDF.

För dig som är 20 år eller yngre (barn/ungdom/student) så kan du hämta ut en biljett för fri entré på länken nedan. Den här biljetten på ståplats kan även användas för fri sittning på sektion I, J eller K. https://nortic.se/dagny/show/164312?campaignCode=KidsDay

Det är en match med familjen i fokus och fullt med aktiviteter i arenan - bland annat...
Godisregn (med hjälp från OKQ8 i Nättraby)
Ansiktsmålning med Blackbugs
Ritstuga för egna plakat
Prickskytte (i Entrébaren)
Bordshockey (i Entrébaren)
Minireporter Viggo Wahlqvist från Team 09 liveintervjuar i arenan

I Puckat har Stars and Stripes dessutom utökat sortimentet med Chicken Nuggets för att alla i familjen ska hitta något gott att äta. I kioskerna finns som vanligt kokt korv och ett godissortiment.

HOCKEYETTAN PLAY

Varje vecka släpper Hockeyettan statistik om hur många supportrar som skaffat abonnemang i respektive klubb. KHK och Nybro är de två klubbar som fått mest tittare hittills i supporterkampen. Så vill du se matcherna och stötta klubben samtidigt så skaffa ditt abonnemang idag. Längre ner hittar du mer detaljerad information.
Läs mer om supporterkampen här.

PUCKAT ÄR ÅTER ÖPPET

Du har väl inte missat att vi har nyinvigs Puckat den här säsongen? Stars & Stripes serverar nystekta fräscha hamburgare på högrev med friterad pommes plus ett sortiment av kalla drycker från Spendrups Bryggeri. Kommer du i tid så kanske det finns plats vid ett av borden eller på läktaren där du får en fantastisk utsikt över isen. Alltid öppet två timmar innan nedsläpp.
Välkomna till Nya Puckat!

Köp biljetter till höstens matcher här.

Boka bord till KHK:s hemmamatcher, klicka här.

Säkra din plats i arenan, boka ditt säsongskort idag.

Höstens spelchema hittar ni här.