Övertygande seger för Karlskrona i premiären

21 september 2018 23:15

Karlskrona levererade ett styrkebesked i premiären när laget tog en klar seger på hemmaplan mot Västerås.

Karlskrona gick obesegrade genom försäsongen - och det märktes att laget hade gott om självförtroende i hemmapremiären mot Västerås.

Blekinge-laget sprang ifrån till en 3-0-ledning redan i första perioden och kunde till slut vinna med komfortabla 5-0.

Kalle Miketinac var en av spelarna som klev fram mest. Talangen gjorde 3-0 i den första perioden och spädde på till 4-0 i upptakten av den andra perioden, två mål som avgjorde matchen i ett tidigt skede.

Karlskrona fick också mål från Drew Paris, Niklas Johansson och Axel Sundberg, och i kassen höll Robin Johansson nollan efter att ha motat samtliga 21 skott från Västerås.

Statistik: Karlskrona-Västerås 5-0