Nyförvärv och förlängning presenterades på Sillylunchen

3 april 2019 12:40

Under dagens lunch i Restaurang Plan Två bjöds det både på nyförvärv samt förlängning i herrtruppen.


Inte mindre än tre spelare presenterades på dagens sillylunch i NKT Arena Karlskrona.

Vi börjar med nyheten att forwarden André Nordstrand har förlängt sitt kontrakt med klubben. André värvades till J20-truppen säsongen 2016/2017 från Linköpings juniorverksamhet, inför säsongen 2018/2019 skrev André på för herrlaget och får nu efter sin första säsong som seniorspelare förnyat förtroende av Patric Larsson.

André på Eliteprospects.com

Näst ut är den 23-årige backen Ludvig Jardeskog med rötterna i Tyringe SoSS som nu är överens med Karlskrona HK, kontraktet är påskrivet för de två kommande säsongerna.
Tidigare under säsongen, närmare bestämt i december, när backsidan var hårt åtgången av skador och sjukdomar lånades Ludvig Jardeskog från Vimmerby HC in till truppen.
Ludvig stod för en stabil insats under matchen och intresset väcktes från klubben om ett framtida samarbete.
Ludvig har spelat i Tyringe SoSS (2 år) och nu senast Vimmerby HC (2 år) de fyra senaste säsongerna. Innan Ludvig tog steget in i HockeyEttan var han lagkapten i Malmös J20-lag.

"Ludvig är en stark och rejäl back, han är bra på att värdera situationer och ger alltid allt ute på isen. Det ska bli spännande att följa hans utveckling nu när han ansluter till oss", säger sportchef Patric Larsson.

Vi hälsar Ludvig Jardeskog varmt välkommen till Karlskrona HK.

Ludvig på Eliteprospects.com

Vi avslutar med den 20-årige forwarden Hugo Leufvenius som de två senaste säsongerna spelat för Sarnia Sting i OHL (Ontario Hockey League). Hugo har tidigare spelat ungdoms- och juniorhockey för Djurgårdens IF och Linköping HC innan han 2017 valde spel i OHL. På två säsongen har det blivit hela 128 poäng (56 + 72) på 134 grundseriematcher. Nu återvände han till Sverige och Karlskrona HK.

"Hugo har varit en fantastisk målskytt och presterat oerhört bra framför mål i powerplay. Han föll i uttagningen till JVM-truppen i den sista gallringen. Han valde KHK i konkurrens med flera andra klubbar, främst på grund av klubbens satsning på unga spelare och möjligheten att utvecklas. Det ska blir spännande att följa hans fortsatta utveckling i KHK", säger sportchef Patric Larsson.

Hugo på Eliteprospects.com

Vi hälsar Hugo Leufvenius varmt välkommen till Karlskrona HK.

Följ lagbygget här.