Spännande hemmamatch väntar på söndag kl 16.00 - var på plats när Kalmar HC gästar

8 december 2021 12:30

Ny hemmamatch i Allettan på söndag när Kalmar HC kommer på besök. Pucken släpps 16:00.


KHK vs Kalmar HC
Söndag 12 december kl 16:00
NKT Arena Karlskrona
Allettan Södra Omgång 3

KHK och Kalmar HC slutade på samma poäng i grundserien. Det står 1-1 i inbördes möten så en spännande drabbning väntar på söndag. Dessutom är båda lagen ute efter revansch. Ge grabbarna ert stöd och skaffa era biljetter nu!

FÖRKÖP

Du kan snabbt och smidigt köpa dina biljetter genom förköp via nätet.
Köp biljett här —> https://www.nortic.se/dagny/show/129564

BOKA BORD I WIPEN

Hockey och mat är en oslagbar kombination! Ta med familjen, vänner eller kollegor. I WIP:en dukar Stars and Stripes upp för alla matgäster som vill äta något gott innan pucken släpps.

Hockeybuffén kostar 229 kr / person. Sista dag för bokning är alltid kl 11.00, dagen innan match!
Boka bord här —> https://www.khk.se/boka-bord

FASTTRACK PAY

I våra kiosker, Wip Restaurangen, loger och entrébar betalar du smidigast med FastTrack Pay. Lägg din beställning redan under matchen för att snabbt och smidigt kunna hämta den i pausen. FastTrack Pay finns i KHK-appen som du enkelt laddar ner där appar finns.

PROGRAMBLAD

Nu kan du få ditt programblad i din smartphone. Det enda du behöver göra är att ladda ner KHK-appen. Cirka 1,5 timme innan nedsläpp kan du klicka in i programbladet och få tillgång till rykande färskt hockeygodis direkt i din telefon. Givetvis finns laguppställningen med och vem är det som svarar på ”Fem snabba puckar” i denna matchen? Svaren hittar du i programbladet.

Varmt välkomna till Karlskrona HK och NKT Arena på söndag!