KHK i samhället – Mer än bara hockey

2 februari 2017 09:05
Nyhet

Dag 5 2017-01-31 "KHK i skolan" Då var det dags att avsluta projekt ”KHK i skolan” för denna säsong. Vi samlades på ”Villan”, fritidsgården som ligger på Bodetorpsskolans område.


”Villan” är ett jättefint hus med många olika rum för olika aktiviteter som pyssel, spel, innebandy, pingis, teater och en biograf.
Denna dag hade vi inget tema att jobba efter utan vi ville att barnen skulle visa lite vad de själva brukar hitta på när de är på ”Villan”.

Vi började med en uppvärmningslek för att komma igång och då det visade sig vara en hel del Mörrumsspelare med i gruppen så blev innebandy en självklar fortsättning.
Vissa av barnen tyckte inte alls det var kul med innebandy utan tog plats i spel- och pysselrummet istället.

Efter ett tag fick vi avbryta för fika som personalen hade dukat fram. Vi pratade lite om hur barnen tyckt att dessa veckor varit, om de kommer ihåg de olika teman vi jobbat med och vilket tema som var svårast.
Det visade sig att tema ”respekt/vänskap” var det svåraste temat, men vi hoppas givetvis att barnen kommer att jobba vidare med dessa viktiga frågor.

Som avslut räckte våra hockeykillar över en signerad matchtröja att hänga upp på ”Villan” som ett minne av denna tid och självklart hann de spela en innebandymatch till innan vi tackade för denna tid.

Karlskrona HK

Karlskrona Hockeyklubb grundades 2001 och spelar säsongen 2016/2017 sin andra säsong i SHL. Med ABB Arena som hemmais och ”Det är vi som är KHK” som devis, har klubben som ambition och målsättning att etablera sig som ett stabilt lag såväl som en engagerad samhällsaktör – elitnivå såväl som folkligt.