BILJETTSLÄPP SEMIFINALER!

14 mars 2023 16:30

Kvartsfinalerna började lite svajigt efter båtresan till Visby med en förlust. Men vändningen kom i match nummer två där Karlskrona HK tog greppet om Visby/Roma från första minuten. Inför Hockeyettans största (och bästa) publik kunde laget fortsätt på den inslagna linjen och avgöra på hemmais under lördagen och söndagen efter tre raka segrar.


Därmed slutade matchserien med 3-1 efter övertygande spel och KHK är klara för semifinal i HockeyEttans slutspel!

Motståndare i semifinalerna bestäms på torsdag kl 12.00 då de högst rankade lagen får välja motstånd. Det som däremot är fastlagt är att Karlskrona HK börjar borta den 18e & 19e mars för att sedan flytta till NKT Arena och spela match 3 (och eventuellt 4) inför hemmapublik. Och även i semifinal gäller det en matchserie i bäst av fem matcher.
Du som vill följa valen till semifinalerna live gör det [här].

Imorgon (onsdag) kl 09.00 släpper vi biljetterna till hemmamatcherna - och är du snabb så kan du komma över en av biljetterna i vår “EARLY BIRD”-special. Först till kvarn gäller!

Biljettförsäljning

Semifinal - Match #3 (onsdag 22/3).
Semifinal - Match #4 (torsdag 23/3).
För dig som redan har ett säsongskort så gäller detta även för semifinalen - så du behöver inte reservera eller köpa biljett.

Vill du även äta något gott innan matchen så serverar vi en Hockeybuffé i WIP:en som du kan beställa tillsammans med din biljett för 249 kr. Entrén öppnar som alltid två timmar innan nedsläpp så du kan avsluta arbetsdagen med en trevlig AfterWork i WIPen, Entrébaren eller Puckat som serverar från kl 17.

#detärVIsomärKHK!

Om den 4.e semifinalen inte spelas kommer återbetalning till biljettköpare ske under kommande vecka. Säsongskort gäller för playoff - ej eventuell kvalserie.