John Henrion klar för en återkomst i Karlskrona HK

14 december 2022 13:50

31-årige John Henrion, som de två senaste säsongerna spelat i Mörrums GoIS IK, är klar för en återkomst i Karlskrona HK.


John Henrion kom till Karlskrona HK under 2015 inför klubbens första säsong i SHL efter en succéartad säsong med Asplöven HC och det blev totalt 75 matcher och 25 poäng i KHK-tröjan innan parterna skildes åt i januari 2017.

John fortsatte karriären utomlands under i den schweiziska andraligan med EHC Visp och Düsseldorfer EG i den tyska högstaligan innan han under våren 2019 återvände till Sverige och AIK i HockeyAllsvenskan. Innan han inför säsongen 2021/22 anslöt till Mörrums GoIS IK blev det ytterligare en säsong i Tyskland med Ravensburg Towerstars.

Efter två säsonger i Mörrums GoIS IK lämnar nu John klubben och ansluter till Karlskrona HK inför Allettan och kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2024/25.

-Vi får till oss en spelare som tillför spets i framför allt PP men också i spelet 5 mot 5 och en kille som några av oss känner sen tidigare och han kommer smälta in bra i vår miljö.
Vi är otroligt glada att kunna få denna möjlighet att knyta till oss en sådan här bra spelare så här långt in i säsongen, säger sportchef Michael Sundlöv.

John på Eliteprospects.com

Vi hälsar John Henrion varmt välkommen tillbaka till Karlskrona HK!