Forward klar för Karlskrona HK

19 augusti 2020 12:10

Karlskrona HK kan idag meddela att den 20-årige forwarden Jonatan Lundin Andersson är klar för spel i klubben för den kommande säsongen.


Jonatan Lundin Andersson är en 20-årig forward som värvas från Frölundas organisation med erfarenhet från såväl Hockeyettan, SHL och landslagsspel med juniorlandslaget. -Vi är riktigt nöjda med att få hit Jonatan till oss, en spelare som kommer att nå högt i sin karriär. Han är en spelare som alltid lägger ner arbetet som krävs för dagen, säger Erik Belin, Sportkoordinator i Karlskrona HK.

Jonatan med Hanhals IF som moderklubb spelade med Hanhals fram till säsongen 2015/2016 när han istället gick till Frölunda och deras juniorverksamhet. Under sin tid i Frölunda fick han chansen till spel i SHL och under två säsonger listades han för 13 seriematcher och en assistpoäng.
Senaste säsongen i Frölunda, där Jonatan var assisterade lagkapten i Frölundas J20-lag, stod han för 22 poäng på 14 matcher. Han lånades ut till moderklubben Hanhals IF i Hockeyettan där det blev 14 poäng på 27 matcher och nu ansluter Jonatan till Karlskrona HK.
Kontraktet löper över kommande säsong.

Jonatan Lundin Andersson på Eliteprospects.com

Vi hälsar Jonatan hjärtligt välkommen till Karlskrona HK!