Snart påbörjar vi säsongskortsförsäljningen

21 april 2021 20:30

Säsongen 20/21 är slut för vår del, det är dags att titta framåt & uppåt!


Säsongen som precis avslutats har ju på grund av flera anledningar blivit annorlunda. Covid-19 har ju påverkat hela världen, vi har också varit igenom en nedgradering i seriesystemet för Herr-laget, avbrutna säsonger för Dam & Junior-serierna. Utöver det har ju säsongen inneburit många begränsningar i träningsmöjligheter och matcher för alla barn & ungdomar.

Gällande säsongskorten för innevarande säsong så har vi säkerställt att vi kunnat skicka ut koder för streaming av alla hemmamatcher när antalet som tilläts på läktaren snabbt minskade under hösten. Det var en investering vi väldigt tidigt tog i föreningen för att på bästa sätt möjliggöra för våra supportrar att se laget i HockeyEttan. Utöver detta kan vi inte nog många gånger uttrycka vår tacksamhet för stödet ni som säsongskortsinnehavare inneburit och innebär.

Inför kommande säsong kör vi igång försäljning av säsongskort den 3:e Maj. Vilket gäller för både Dam & Herr.

För de som stöttat oss denna svåra säsong har vi i år ett extra förmånligt erbjudande.
Alla som förlänger årets säsongskort under Maj månad får 25% rabatt på ordinarie pris.
Utöver detta kommer en unik halsduk tas fram och distribueras till alla som haft säsongskort i år och som förlänger för nästa säsong.

Vi har följt många klubbar och deras erbjudanden, i många fall erbjuds inte trogna supportrar något extra inför kommande säsong (mer än i vissa fall en del give-aways), men vi vill verkligen visa att ni är viktiga för oss, att vi bara kan ta oss uppåt i seriesystemet om vi gör detta tillsammans. Därför har vi försökt balansera både ekonomiska och känslomässiga aspekter i detta.

Med detta hoppas vi att vi kan lägga denna säsong bakom oss och se framåt mot hösten 21.

Med vänlig hälsning
Styrelsen genom Andreas Kristensson