Duo förlänger med Karlskrona HK

23 juli 2021 13:30

Idag kan vi meddela att Karlskrona HK har förlängt kontrakten med två viktiga kuggar inför nästa säsong. Adam Bäckehag och Niklas Johansson har båda förlängt sina kontrakt.


Niklas Johansson har satt sitt avtryck i Karlskrona HK och var med på resan redan när KHK tog steget upp till HockeyAllsvenskan våren 2012. Efter en sesjour i andra klubbar kom Niklas tillbaka till klubben inför säsongen 2018 och har sedan dess burit KHK's dress och emblem.

-Nicke är välbekant för KHK-publiken och hans meriter talar egentligen för sig självt. En rutinerad center med stor spelintelligens vilket han visar genom att alltid vara spelbar, placera sig rätt och framförallt sätta upp sina medspelare i bra lägen. Nicke har gjort en bra försäsong och är riktigt laddad. Jag är väldigt glad att ha med honom på tåget kommande säsong, hälsar Eric Karlsson.

Niklas på Eliteprospects.com

Adam Bäckehag värvades till Karlskrona HK inför förra säsongen från Leksands juniorverksamhet och tog för sig i sin första säsong som senior.

-Adam är en rörlig och spelskicklig back. Väldigt duktig på att hitta lösningar och sätta igång spelet nerifrån. Med en stark säsong som förstaårssenior och en bra försäsong med Miro i bagaget, är vi övertygade om att Adam kommer ta ytterligare kliv kommande säsong hos oss, säger Eric Karlsson.

Adam på Eliteprospects.com

Vi är stolta och glada att Nicke och Adam valt att förlänga kontrakten.

Håll utkik på khk.se inom det närmaste för fler spännande nyheter gällande herrlaget.