Martin Fransson förlänger kontraktet

6 april 2023 18:00

Backen Martin Fransson och KHK är överens om att förlänga kontraktet över säsongen 2023/24.


Martin som precis avslutat sin första hela säsong med Karlskrona fortsätter i klubbens färger. Han värvades till Karlskrona i december 2021 från Västerviks IK och har med sin storlek tagit en allt större roll i det defensiva spelet.
-Vi är glada att Martin har bestämt sig för att fortsätta resan med KHK, han har visat under säsongen att han tar steg hela tiden.
Vi ser fram emot att han kommer få en än större roll i vårt lag nästa säsong, vilket han med eftertryck visade under senare delen av säsongen att han kan bära, säger sportchef Michael Sundlöv.

Martin Fransson tvekade aldrig när kontraktsförslaget kom.
-Det var ett enkelt val att förlänga med KHK då jag trivs i staden och klubben och vill fortsätta på den resan vi har startat. Min säsong tyckte jag gick lite upp och ner där jag och likaså laget hade en stark höst. Sen under AllEttan gick det tungt för både mig och laget men jag tycker att vi som lag höjde oss rejält i playoff och att jag spelade min bästa hockey för säsongen. Det ska bli grymt kul att få spela framför hockeyettans bästa fans även nästa år!, säger huvudpersonen själv.

KHK är glada att Martin väljer att förlänga kontraktet och vi önskar ett stort lycka till inför den nya säsongen som stundar.

Martin på Eliteprospects.com