Restriktionerna släpps till premiären

9 september 2021 15:30

Häromdagen meddelade regeringen att samtliga restriktioner kring idrottsevenemang släpps och vi kan se fram emot en vanlig säsong med publikfest, kaffe och hockeykorv i NKT Arena återigen.


Det var ett efterlängtat besked – om än oväntat. Vi har under så lång tid fokuserat på att följa riktlinjer och rekommendationer att vi nästan glömt bort hur idrotten såg ut innan pandemin.
Nu ska vi snabbt ställa om för att kunna välkomna publiken igen. Så ha lite överseende med att det kan vara lite ringrostigt i början…

Men framförallt ser vi fram emot energin som sprids från vår fantastiska publik. Och att ni verkligen reser er från tv-soffan och vågar besöka oss igen. Att ni vill ta med familj, kollegor och vänner för att umgås och njuta av hockeyn live. Vi lovar att göra allt för att det ska vara ett tryggt evenemang även om kraven och restriktionerna inte finns längre efter den 29 september.

Kan premiären hemma mot Kalmar den 6 oktober bli en riktig publikfest? Absolut. Med din hjälp så kan vi återigen få uppleva den kokande gryta som NKT Arena har varit tidigare och där våra spelare får den där extra energikicken från läktarplats som lyfter laget. Så se till att skaffa ditt säsongskort eller biljett till premiären redan nu!

Säkra ditt säsongskort här.

Spelschema för höstens matcher hittar ni här.

#detärVIsomärKHK!

Per Rosenqvist
Klubbchef