Information gällande de nya restriktionerna

27 december 2021 16:45

De nya restriktionerna som regeringen införde den 23 december med kort varsel kommer att få stor påverkan för våra matcher i NKT Arena. Men vårt fokus är att det ska vara ett tryggt och säkert evenemang för dig som besöker oss. Sedan tidigare är det även ett krav att alla besökare över 18 år ska uppvisa ett vaccinationsbevis vid inpassering.


I korthet betyder de nya restriktionerna följande:

  • Enbart sittande publik i arenan.
  • Sällskap om max 8 personer tillåts sitta tillsammans och det ska vara avstånd till nästa sällskap.

Det betyder att vi kommer ta bort alla ståplatser under rådande restriktioner samt att på sittplatser kommer varannan rad att vara avstängd och två platser mellan varje sällskap spärras för att skapa ett tillräckligt avstånd för att genomföra ett smittsäkert evenemang.

För dig med säsongskort

För dig med säsongskort kan det innebära att vi (under den tid som vi får anpassa oss till restriktionerna) får anvisa en ny plats. Nya biljetter mailas ut digitalt för att ersätta ditt säsongskort under denna period och du kommer även kontaktas för att få frågan om du önskar sitta tillsammans med ditt sällskap eller få en enskild plats med säkerhetsavstånd. Vi kommer naturligtvis fokusera på att hitta en ny plats inom din sektion med så bra placering som möjligt.

Du som köpt biljett till kommande match/er

Nya biljetter kommer att mailas ut till dig som köpt biljett till någon av de kommande matcherna för att vi ska klara kravet på avstånd mellan sällskap. Här kommer de med säsongskort ha förtur till platser så vi hoppas att ni har förståelse för att er placering kan bli på en annan sektion.

Klackläktare

För våra trogna supporters i Blackbugs kommer vi att fokusera på att hålla gruppen samlad på nuvarande sektion men att göra om ståplatserna till sittplatser. Men en dialog kommer att föras med Blackbugs styrelse kring detta.