På torsdag är det mellandagshockey när Huddinge IK gästar!

26 december 2021 12:00

Det är upplagt för härlig mellandagshockey när Huddinge IK kommer på besök på torsdag. Pucken släpps 19.00 - köp biljetter nu!


KHK vs Huddinge IK
Torsdag 30 december kl 19:00
NKT Arena Karlskrona
Allettan Södra Omgång 7

I skrivande stund finner vi KHK på en andraplats i tabellen och Huddinge IK befinner sig på plats 9. Lagen har under denna veckan ett back-to-back möte där den andra matchen spelas i NKT Arena på torsdag.

FÖRKÖP

Du kan snabbt och smidigt köpa dina biljetter genom förköp via nätet.
Köp biljett här —> https://www.nortic.se/dagny/show/129583

BOKA BORD I WIPEN

Hockey och mat är en oslagbar kombination! Ta med familjen, vänner eller kollegor. I WIP:en dukar Stars and Stripes upp för alla matgäster som vill äta något gott innan pucken släpps.

I WIP:en kan man avnjuta en smakrik buffé framdukad av Stars and Stripes. För kvällen serveras det grillad kycklingfilé med maderiasky som serveras med potatisgratäng, sallad, bröd och smör. Hockeybuffén kostar 229 kr / person. Sista dag för bokning är 29/12 kl 11.00, dagen innan match!
Boka bord här —> https://www.khk.se/boka-bord

FASTTRACK PAY

I våra kiosker, WIPEN, loger och entrébar betalar du smidigast med FastTrack Pay. Lägg din beställning redan under matchen för att snabbt och smidigt kunna hämta den i pausen. FastTrack Pay finns i KHK-appen som du enkelt laddar ner där appar finns. Ladda gärna ner appen innan du besöker NKT Arena!

PROGRAMBLAD

Nu kan du få ditt programblad i din smartphone. Det enda du behöver göra är att ladda ner KHK-appen. Cirka 1,5 timme innan nedsläpp kan du klicka in i programbladet och få tillgång till rykande färskt hockeygodis direkt i din telefon. Givetvis finns laguppställningen med och vem är det som svarar på ”Fem snabba puckar” i denna matchen? Svaren hittar du i programbladet.

Varmt välkomna till Karlskrona HK och NKT Arena på torsdag!