Tre spelare från KHK med i Regionscampen Team 16

8 november 2022 19:40

Tre spelare från Karlskrona HK U16 har i dagarna blivit uttagna till Team 16's (Landslaget) Regioncamp i Ulricehamn 18-20 November.


Vi tog en kort pratstund med grabbarnas tränare Christoffer "Koffa" Andersén.

-Riktigt skoj för dom här tre grabbarna att få vara med i kampen om landslagsplatser!

Teo Pettersson - Målvakt
-Teo har trots sin ringa storlek vuxit mer och mer det senaste året, det jag gillar är att han tävlar om varje puck även på träningen. Tekniskt skolad, smidig, snabb och ruskigt fokuserad i det han gör.

Emil Olsson - Forward
-Emil har sedan han kom till oss från KRIF Hockey för snart två år sedan utvecklat sitt spel enormt mycket. Kanske fel uttryck att använda sig i dagens läge men för att folk ska förstå så brukar jag använda mig av följande beskrivning: "Ska jag ut i strid så vill jag ha Emil med mig!"
En lirare som aldrig viker ner sig, gör alltid jobbet och det tillsammans med hans fart, teknik och spelförståelse gör honom till en grym spelare.

Ville Nyberg - Forward
-Ville är en gudabenådad spelare som trots sin storlek behärskar sin kropp på ett enormt vackert sätt ute på isen. Få lirare som har den hockeysensen som Ville besitter.

Christoffer fortsätter:
-Det som de här tre grabbarna har gemensamt är att jag som tränare kan ställa höga krav på samtliga, vara arg och skälla på dom utan att dom bryter ihop för att senare under träningen eller matchen kunna skratta åt varandra eller med varandra. Det tror jag är en fin och viktig egenskap att ha.

Vi från Karlskrona HK önskar dessa grabbar ett stort lycka till!

I bilden från vänster till höger: Teo Pettersson, Ville Nyberg, Emil Olsson