Grattis Linus!

29 januari 2018 14:00
Nyhet

Idag presenterades Team 19 som ska representera Sverige i 5-nationersturnering och KHK:s Linus Karlsson är uttagen. Intervju med Linus i texten nedan.


Turneringen spelas den 14-18 februari i Hradec Kralove, Tjeckien.

Tobbe Karlsson om uttagningen:
-Fantastiskt kul! Kul för hans moderklubb Boro-Vetlanda också, som gjort det väldigt bra. Arto har jobbat mycket med Linus och ska ha en eloge. Framförallt är det ju det jobbet Linus själv har lagt ner som vi nu ser resultatet av. Väldigt roligt för honom.

Linus Karlsson om uttagningen i Landslaget.

Stort grattis till uttagningen, Linus.
-Stort tack!

Hur kändes det när du fick beskedet?
-Det är jättestort att få dra på sig landslagströjan. Det är något som man drömmer om. Jag har mycket att tacka min moderklubb Boro-Vetlanda där allt började men även KHK har hjälpt mig att utvecklas ytterligare. Jag ångrar inte att jag flyttade hit.

Du kom till KHK inför denna säsongen och spelat både i J20 och vi vårt herrlag. Vad säger du om säsongen såhär långt?
-ALlt har varit jättebra. Visst det gick lite trögt inledningsvis då det var en ny liga för mig men annars har allt varit toppen. Jag fått speltid i herrlaget och det har ju också varit en dröm, att få spela i Sveriges bästa liga.

Stort lycka till i landslaget, Linus!
-Tack så jättemycket!

Mer information om laget och turneringen: http://www.swehockey.se/Nyheter/NyheterfranSvenskaIshockeyforbundet/2018/Januari2018/Team19-truppenuttagentill5-nationersturneringiTjeckien/

Vi önskar Linus stort lycka till!

Det är VI som är KHK!

Karlskrona HK