Karlskrona HK värvar Brandon McNally

22 januari 2021 08:15

Nu står det klart att KHK värvat den 28-årige forwarden Brandon McNally, senast med spel i Odense Bulldogs i den danska ligan.


28-årige Brandon McNally är en amerikansk-italiensk forward som nu värvas till Karlskrona HK från danska Odense Bulldogs.

Brandon började sin proffskarriär 2015 när han tecknade ett tryout-kontrakt med Hamilton Bulldogs i AHL. Sädongen därpå värvades han av St. John's IceCaps som är anslutna till Montreal Canadiens från NHL och gick sedan vidare och representerade San Diego Gulls och Chicago Wolves i AHL. Det blev totalt 63 matcher på de fyra säsongerna i AHL som han varvade med spel i ECHL mellan 2015-2018.

Inför säsongen 2018-2019 lämnade Brandon Nordamerika och fortsatte sin karriär i den italienska ligan AlpsHL med Sterzing/Vipiteno och senare med Asiago och Pustertal/Val Pusteria.

I slutet av augusti 2020 värvades Brandon av danska Odense Bulldogs där han noterades för 12 poäng på 24 matcher.

-Enligt plan har vi nu kontrakterat ytterligare en spelare till vår trupp. Brandon är en karaktär och spelar tufft och hårt. Han har erfarenhet från AHL och det bidrar med en vinnarmentalitet som nu blir ännu starkare i den fortsatta resan mot vårt slutmål! Han är spelklar senast onsdag, säger Erik Belin

Brandon på Eliteprospects.com

Vi hälsar Brandon varmt välkommen till Karlskrona HK!