Två snabba mål fixade segern för Pantern

14 oktober 2018 19:27
Efter matchen

Pantern har brutit sin förlustsvit. Laget sköt två snabba mål i den andra perioden och det grundlade segern mot Karlskrona.

Efter tre raka förluster så fick Pantern till ett trendbrott genom att bortavinna med 3-2 mot Karlskrona.

Två snabba mål i mittperioden grundade segern.

Nick Olesen sköt 1-0 i powerplay i den första perioden, sedan kom 2-0 och 3-0 inom loppet av 17 (!) sekunder i andra perioden. Pantern hann knappt jubla klart över Nicklas Jadelands mål innan Villiam Haag också blivit målskytt.

Karlskrona fick in två reduceringspuckar under slutet av matchen - debuterande junioren Lucas Edmonds sköt ett mål och passade fram Viktor Grahn till det andra - men kom inte närmare än så.

Pantern hade starkt målvaktsspel av Lars Volden. Norrmannen svarade för 31 räddningar på 33 skott och noterade en räddningsprocent på 93,9 %.