Karlskrona HK har gjort klart med Johan "Honken" Holmqvist - inbjudan till träff 12:00

13 februari 2018 08:00
Pressmeddelande

KHK POWERTEAM-spelare! Nu är det klart att vi stärker upp målvaktssidan inför avslutningen av säsongen. Det är Johan ”Honken” Holmqvist som gör comeback i KHK. Inbjudan till träff 13/2 kl 12:00.


Pressmeddelande
”Honken” kom till klubben när halva första säsongen i SHL var spelad och gjorde då 20 matcher. Johan skrev på för ytterligare en säsong innan han lämnade för Gävle igen. Honken blev snabbt en publikfavorit som gjorde stort avtryck under sin tid i klubben, såväl på som vid sidan av isen. Det är glädjande att Johan är tillbaka i KHK-tröjan. Kontraktet gäller säsongen ut.

Patric Larsson om nyförvärvet ”Honken”:
-Johan är ju först och främst en bra målvakt, det vet alla. Vi får in massor med rutin och erfarenhet i omklädningsrummet med Johan i laget. Det är en riktigt bra kille även utanför isen och som känner klubben, vilket är en fördel. Jag är jättenöjd med att Johan kommer in i laget. Vi har fått bra hjälp från målvakttränaren "Micce" Andreasson i detta arbetet också.

Johan Holmqvist på Elite Prospect: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=711

Vi välkomnar ”Honken” tillbaka till KHK!

Inbjudan Vi bjuder in alla fans till att träffa KHK Powerteam 2018 och Johan ”Honken” Holmqvist i Restaurang Plan TVÅ tisdag 13/2 kl. 12:00. Välkomna!

Det är VI som är KHK!

Karlskrona HK