Ett annorlunda år

24 december 2020 12:00

Karlskrona HK önskar er alla en God Jul med en hälsning från Per Rosenqvist och Tobias Larsson.


Snart tid att fira jul. En tid då vi normalt samlar familjen och hämtar energi i gemenskapen. Men i år är inget som normalt.

Man saknar verkligen den energi som finns kring matcherna och den förväntan som ligger i luften. Det här var året då vi skulle få matcher med derbykaraktär mer eller mindre varje vecka i arenan. Nu ekar allt tomt. Men mitt i allt det här presterar vårt herrlag och hänger med i toppen av serien. Känslan är att vi kommer vara med och slåss om platsen i HockeyAllsvenskan där vi hör hemma.

Nu får vi hoppas att våra duktiga juniorer och ungdomar får chansen att återkomma till träning och matchspel under våren så det här inte blir ett helt bortglömt hockeyår. Vi behöver något normalt att se fram emot i de här dystra tiderna.

Med allt som har hänt under vår och sommar så är det ändå en tröst att vi som förening mår bra. Riktigt bra faktiskt. Så ett stort tack till alla er som visade hjärta och gemenskap när det verkligen behövdes. Det finns så många vi vill önska en extra god jul i år för allt ni gjort för klubben och för att ni ställer upp i alla lägen…
Blackbugs för att ni alltid finns där
Våra fantastiska voluntärer med Micke & Nicklas i spetsen
Alla aktiva, ledare och föräldrar som lägger ner enormt med tid och engagemang
Våra partners som alltid är engagerade och stöttar oss
Styrelsen som verkligen satsat allt för att rädda klubben
Marcus & John som tog initiativet till #räddakhk samt alla som engagerade sig

Ta hand om varandra.

En god jul & god fortsättning!

Per Rosenqvist
Klubbchef

Tobias Larsson
Ordförande