TA MED EN JULKLAPP TILL MATCHEN!

6 december 2019 15:35

I samband med hemmamatchen den 8 december i NKT Arena kommer nallar och julklappar att samlas in till barn och unga i Karlskrona.


En nalle är en stor trygghet för ett barn som behöver fira jul på sjukhus. Ta med en nalle eller köp en nalle i samband med matchen den 8 december mot Södertälje. Vi lägger alla gåvor i julklappssäcken som levereras till barnkliniken i Karlskrona innan jul. Vi vet att många barn kommer att glädjas så hjälp oss att hjälpa!

Det går också bra att swisha ett bidrag. Pengarna går till barn- och ungdomsklinikens gåvokonto som används för gåvor och uppmuntran till sjuka barn. Det kan handla om inköp av leksaker, böcker, spel och annat material till lekterapin eller såklart till en nalle.
Swisha till: 123 51 13 840

Denna matchen kommer vi även att samla in julklappar till kvinnojouren. Vi önskar inslagna paket som passar kvinnor, mammor. Barn och unga i olika åldrar. För att klapparna ska hamna rätt så uppmanar vi alla att sätta en lapp på paketet med beskrivning på vem julklappen skulle passa.

Klapparna behöver inte vara nyinköpta, utan leksaker i fint skick som kan återbrukas är också välkommet. Alla julklappar kommer att delas ut av kvinnojouren i Karlskrona.

Du kan också bli stödmedlem till Kvinnojouren Karlskrona 150kr/år eller ge ett valfritt bidrag genom att swisha en gåva till 123 676 52 42

Företag är också välkomna med gåvor! Bli stödföretag till Kvinnojouren Karlskrona för 1500kr/år. Som stödföretag får du din logga på deras hemsida samt erbjudanden om föreläsning om våld i nära relationer på din arbetsplats.

För mer information eller anmäl ditt intresse till [email protected]

Tillsammans gör vi skillnad, så ta med en gåva till matchen!