Oktoberfest när IF Troja-Ljungby gästar NKT Arena Karlskrona

21 oktober 2022 15:20

Fredagen den 28 oktober när IF Troja-Ljungby kommer på besök är det dags att duka upp till Oktoberfest i NKT Arena.


Tyrolerhatt, blårutiga dukar, schnitzelbuffé och naturligtvis kalla ölsejdlar i WIP:en. Bord till schnitzelbuffén bokar du [[här](https://www.khk.se/boka-bord].

I Entrébaren har Jocke Müllo kopplat upp sitt PA och det blir livemusik från kl 17.00 samt i periodpauserna. Så festen startar här och avslutas i WIP:en senare på kvällen!

Sen är det naturligtvis hockey också! Troja kommer på besök - en av förhandsfavoriterna när experterna tippade serien. Så det blir ett toppmöte i Hockeyettan när pucken släpps kl 19.00.

KARLSKRONA HK vs. TROJA
NKT Arena Karlskrona
Fredag 28 oktober 19.00 (entrén öppnar 17.00)

HOCKEYETTAN PLAY

Varje vecka släpper Hockeyettan statistik om hur många supportrar som skaffat abonnemang i respektive klubb. KHK har halkat ner till 2:a plats efter Nybro. Så vill du se matcherna och stötta klubben samtidigt så skaffa ditt abonnemang idag. Längre ner hittar du mer detaljerad information.
Läs mer om supporterkampen här.

VI FORTSÄTTER DELA UT MÖSSAN TILL TROGNA SUPPORTERS...

Nu har de specialdesignade mössorna till våra trogna supporters levererats till arenan. Så köpte du och betalade ditt säsongskort innan den 30 juni så kan du hämta ut en sådan mössa innanför biljettkontrollen utan kostnad. Ditt namn finns på en lista och prickas av. Ett stort tack för att du stöttar KHK!

Köp biljetter till höstens matcher här.

Boka bord till KHK:s hemmamatcher, klicka här.

Säkra din plats i arenan, boka ditt säsongskort idag.

Höstens spelchema hittar ni här.