Gå med i Rikstravet. Köp en andel och spela med KHK

30 oktober 2016 09:00
Rikstravet

Släpp sargen och kom in i matchen med Rikstravet Team SHL. För en engångskostnad på 500 kronor får du en häftig hästägarupplevelse som du sent kommer glömma!


Varje stall består av två hästar som du är med och deläger och förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Den höga sportsliga kvaliten i kombination med den trivsamma gemenskapen skapar spänning och upplevelser för alla delägare.

Henrik Nilssons hela släkt är travintresserade och har alla köpt in sig i Stall Karlskrona. Han och några av hans lagkamrater var nyligen på plats på Kalmartravet.
– Jag har varit på trav lite då och då och mina morföräldrar bor i Skara så Stochampionatet på Axevalla har jag upplevt live under några år. Jag har spelat på trav så länge jag haft åldern inne och något av det mäktigaste jag sett var när Nuncio vann årets Elitloppsfinal. Den prestationen gav mig gåshud. Thomas har visat en video på en av våra hästar och han låter mycket optimistisk inför detta och jag tror och hoppas på ett bra resultat. Då blir den här säsongen riktigt rolig! Jag har såklart också köpt en andel i stallet och tycker fler ska följa med på den här resan.

Thomas Madsen, tränaren som kommer träna Era två travhästar, har redan börjat kolla på hästar för fullt. Han har en klar häst i nuläget och det rör sig om en treåring. Arbetet med att hitta den andra hästen är igång och siktet är ställt mot en häst i samma årgång.
– Även fast man alltid vill sätta sin egen prägel på hästarna så vill man ha en häst som kan komma igång och starta relativt tidigt under säsongen.

Både Kalmartravet och Karlskrona HK är igång och syr ihop paket med specialerbjudanden till delägarna.
– Jag har varit på plats i ABB Arena Karlskrona tre gånger och det har varit väldigt lyckat. En kickoff kommer att hållas inom kort efter att tävlingssäsongen har dragit igång och framåt våren blir det öppet hus hos mig. Alla är välkomna och de som inte har möjlighet att komma förbi kommer hållas ständigt uppdaterade och välinformerade genom twitter och bloggen på rikstravet.se.

Ta chansen att träffa Thomas på plats under en hemmamatch framöver och känn honom på pulsen om hur han tänkt ta hem segern i Rikstravet Team SHL 2016/2017!

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Stallet äger hästarna till och med den 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

Du kommer kontinuerligt att få erbjudanden till ditt favoritlags matcher och fri entre till travbanan då din häst startar.
Rikstravet Team SHL:s tävlingssäsong startar 1 december 2016 och håller på till 30 juni 2017 och ditt stall tävlar då mot tretton andra stall som alla är kopplade till varsitt ishockeylag i SHL.