• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Söndag Sön 5 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Onsdag Ons 29 November Nov
Fredag Fre 1 December Dec
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Publik


Det finns ingen klubb i Sverige som har en sådan publik som KHK. Hockeypubliken i Karlskrona är unik och fantastisk – den är en stor del i de framgångar som klubben har.

Karlskrona Hockeyklubb vill gärna bjuda publiken på mer än bara bra hockeymatcher. Det är viktigt att hela upplevelsen runt matchen är bra och därför satsar vi mycket på våra hemmamatcher.

Varje match är det ett 40-tal hockeyvolontärer som tar hand om publiken. Det börjar ute på parkeringen fortsätter genom kassorna via cafeteria och kiosker och in i hallen. Under matchen är det arenavärdar, speakerbås, ljus och bildkanon som ger matchen inramning.

Alla jobbar för att publiken ska trivas i Telenor Arena Karlskrona och i gengäld bjuder publiken på den fantastiska stämning som gör att våra spelare trivs och som får motståndarna att önska att de platsade i KHK istället för det egna laget.

Även KHKs webbplats är ytterligare en del klubbens arbete för att möta publiken. Här finns alltid den senaste informationen om klubben och alla lagen. Vi kommer också att använda hemsidan för att öka servicen ytterligare. Resultatservice, biljettköp, mobiltjänster finns redan och framöver kommer webbshopar, direktrapportering från matcherna och mycket mer.