"Inte ok" - skrivelse från Rolf Lindberg

19 februari 2017 18:53
Nyhet

I fredags nåddes jag av informationen om att lotter säljs av en handbollsklubb under våra matchevent. Jag hoppas att detta är ett initiativ från enskilda handbollsföreträdare och inte en förening.


Jag kan inte tycka att er lottförsäljning på något sätt är ok. Hur tänker man när man låter sin klubb medvetet utnyttja våra event för att tjäna pengar? Jag vill påstå att man inte tänker alls. De gör det dessutom på våra ishockeyungdomars bekostnad.
Våra ungdomar kämpar med aktiviteter, försäljning av disktrasor och lottförsäljning för att få verksamheten att gå runt. Grabbarna, tjejerna och deras föräldrar gör allt för att lyckas.
Jag kan inte se det på annat sätt än att ni som gjort detta väljer att profitera på vår ungdomsverksamhet och vårt klubbmärke och vi har inte ens fått frågan. Måste säga att det som hänt är ett lågvattenmärke i mitt 60 åriga liv, att trampa på andra ungdomar för sin egen överlevnad är obegripligt för mig.

Jag hoppas på självrannsakan och utgår ifrån att detta inte kommer att upprepas. Jag tycker att en bra gest från er är att sätta in de intäkter som ”handbollslotterna” inbringade på det swishkonto som Kjell Bank samlar in pengar på för KHK:s föreningsverksamhet.
Med detta sagt diskuterar vi gärna hur vi kan bidra till ökade intäkter för både vår egen förening och andras.

Vill DU stödja vår ungdomsverksamhet, köp våra 50/50 lotter under våra event.