VAR MED OCH STÖTTA ENKRONAN DU OCKSÅ!

11 februari 2020 21:30

Ni på läktaren är helt avgörande - så ta med familj, vänner och kollegor till årets viktigaste match!


FRI ENTRÉ - ENKRONASMATCHEN
Fyllda läktare och publikfest på gång när det är fri entré och enkronasmatch i NKT Arena. Se till att vara på plats och stötta laget från läktaren!

Ni på läktaren är helt avgörande - så ta med familj, vänner och kollegor till årets viktigaste match!

VAR MED OCH STÖTTA ENKRONAN DU OCKSÅ
Ditt bidrag som privatperson är oerhört viktigt för KHK! Lägg 10, 20 eller 50 öre för varje åskådare som kommer på matchen så är du också med och bidrar!

Alla som är med och bidrar till enkronan är också med i en utlottning av säsongskort, en signerad tavla samt presentkort hos City Gross i Karlskrona och på Jack and Jones på Amiralen.

Klicka här för att anmäla dig: https://www.khk.se/marknad/enkronan-2020.

ALLA MÅSTE HA MATCHBILJETT
Även om matchen är gratis så krävs det en matchbiljett för att komma in till denna publikfest. Entrén öppnar kl. 17:00, och det går bra att hämta biljetten direkt i dörren.

Vill du vara säker på att få en biljett eller din favoritplats så kan du redan nu hämta din biljett hos våra återförsäljare City Gross, ICA Maxi och Jämjöhallen. Försäljningen sker i förbutikerna.

Det går också bra att reservera din biljett via nätet, dock tillkommer en serviceavgift på 30kr/st. Boka dina biljetterna här: http://khk.ebiljett.nu

Du som är säsongskortinnehavare använder ditt kort i entrén och har din valda plats som vanligt!

MAT & DRYCK
Avsluta veckan på bästa sätt genom att umgås med vänner, mingla i restaurang Plan TVÅ, se hockeymatchen och ladda upp inför helgen med livemusik och garanterat ös.

Matchbuffé 189:-/person.
Caesarsallad med parmesan och krutonger, krispig blandsallad, tomat och rödlökssallad. Paj med lagrad ost och lufttorkad skinka, chili grillade kycklingklubbor och ört och vitlöksmarinerad fläskkarré med rostad Potatis ocH bearnaisesås.

Kom ihåg att boka bord!

Skriv ut och sprid budskapet, klicka här för PDF-annons.