Omorganisation, ny restauratör och nytt biljettsystem

16 maj 2023 13:30

Under måndagskvällens livesändning var det inte bara nyheter kring herrlaget utan även kommande förändringar inom och runt klubben som presenterades.


Klubbchef Per Rosenqvist och ordförande Tobias Larsson presenterade bland annat en nulägesrapport gällande ekonomin som ännu ett verksamhetsår ger positivt resultat.

En av de större nyheterna för kvällen levererade klubbchefen själv när han meddelar att han efter fem år på posten kommer lämna föreningen i den omorganisation som kommer göras. Per blir kvar i sin nuvarande roll i föreningen fram till seriestart. Det var på hans egna initiativ förslaget lades fram till styrelsen att klubben behöver anpassa sin organisation till nivån för division 1.
-Det är viktigare att lägga pengarna på spelarbudgeten än på klubbledningen, kommenterade Per själv beslutet under livesändningen. Det var varit fem tuffa år för klubbchefen som under sin tid fått ekonomin på fötter, brottats med ligaavtal och bojkotter. Klubbens ekonomi är numera i balans men enligt huvudpersonen själv behöver man också bli mer kostnadseffektiva.

Samtidigt som Per kliver åt sidan stärks marknadssidan upp med John Henrion som bredvid sin roll på isen även (likt Filip Cruseman) kommer agera säljare mot våra partners tillsammans med Filip och Ted.

Fortsatta detaljer och mer information om planerna och organisationen kommer framöver.

Ny restauratör

Inför den kommande säsongen har vi en ny aktör som kommer ta över våra serveringsytor i arenan i samband med match. Det är Trydes Mat genom Patrik och Emma som kommer hantera all försäljning förutom våra kiosker och korvgrillningen.
Vi fick även en hälsning från Patrik och Emma som kan se här på Facebook.
Läs mer om Trydes mat på https://www.trydesmat.se
Vi vill samtidigt passa på att rikta ett stort tack till Stars And Stripes för samarbetet.

Biljettsystemet

Säsongskortsförsäljningen drar igång och mail har gått ut till våra tidigare säsongskortsinnehavare med information för att kunna förlänga säsongskorten.
Nytt inför denna säsong är att vi numera byter biljettleverantör till Tickster. Detta innebär att vi numera även kommer att hantera bordsbokning och bokning av loger genom biljettsystemet vilket underlättar för oss.
Vi har reserverat din plats från förra säsongen fram tills den 15 augusti men förnyar man sin plats innan den 30 juni kommer man även få ett litet supporterkit.
Vill man komma till arenan för att förlänga eller köpa sitt säsongskort kommer vi att anordna ett par tillfällen där du kan få personlig service. Detta återkommer vi till senare.
Klicka här för att komma till säsongskortsförsäljningen

Årsmöte

Årsmöte kommer i år att hållas tisdagen den 13/6 klockan 18:00 i arenan. Kallelse till våra medlemmar inför mötet kommer inom kort och handlingar publiceras en vecka innan mötet.

Vill ni se livesändningen i sin helhet i efterhand finns den på vår officiella Facebook-sida. Klicka här för att se sändningen