KHK föll mot Vimmerby HC

8 oktober 2023 20:15

Söndagens bortamatch mot Vimmerby HC slutade med hemmaseger med 2-1 (1-0, 0-0, 1-1). Ensam målskytt för KHK blev Alexander Heiver.

KHK stod inför en tuff match mot Vimmerby HC, men kunde tyvärr inte upprepa sin senaste derbyseger. Vimmerby HC tog ledningen med 1-0 efter knappt sju minuter i den första perioden, till följd av ett olyckligt mål som berodde på slarv i egen zon.

Vimmerby började starkt och var mer aggressiva i den första perioden. Under den andra perioden höjde KHK sitt spel, men trots flera chanser lyckades de inte få pucken i mål.

I tredje perioden utökade Vimmerby sin ledning till 2-0 när Carl Sjöberg utnyttjade en retur. Alexander Heiver reducerade för KHK några minuter senare, men trots en sista ansträngning för en kvittering lyckades laget inte komma tillbaka. Matchen slutade med en seger för Vimmerby HC med 2-1.

Nästa hemmamatch spelas onsdagen den 11/10 klockan 19:00 när Halmstad Hammers kommer på besök. Biljetter till den matchen köper ni här.

Vimmerby HC - Karlskrona HK 2-1
Periodsiffror: 1-0, 0-0, 1-1
Skottstatistik: 29-27
Utvisningsminuter: 8-4

Målskyttar Vinmerby: Hugo Ollila, Carl Sjöberg

Målskyttar Karlskrona: Alexander Heiver