KHK i samhället – Mer än bara hockey

11 januari 2017 15:28
Nyhet

Dag 7 2017-01-10 - Projekt ”Kloka val”. Sista kvällen med projektet. Vi har tillsammans haft sju träffar med målarbete, diverse aktiviteter och vi har även haft, på ungdomarnas egna önskemål, extra volontärsdagar.


Det kändes nästan lite ”tomt” igår när vi hade vår avslutningsdag med ungdomarna och spelarna. Tillsammans lagade de en två-rättersmeny som bestod av tacos och äppelpaj med hemmagjord vaniljgrädde. Med lite vägledning av våra kockar var det genast full aktivitet i köket.

Medan vi njöt av den kulinariska måltiden, pratade vi lite om hur ungdomarna ska jobba vidare med målen i framtiden. Vi pratade om hur projektet gått och både våra spelare och ungdomarna tyckte det var ett lyckat och bra projekt. Samtliga inblandade hoppades självklart på en fortsättning med KHK i framtiden.

Kvällen började lida mot sitt slut och ungdomarna tackade sin mentorer för denna gång och som i sin tur tackade för bra jobb och bra engagemang.

Som ett sista avslut är ungdomarna inbjudna till matchen den 20 januari mellan Karlskrona HK – Växjö.

Karlskrona HK

Karlskrona Hockeyklubb grundades 2001 och spelar säsongen 2016/2017 sin andra säsong i SHL. Med ABB Arena som hemmais och ”Det är vi som är KHK” som devis, har klubben som ambition och målsättning att etablera sig som ett stabilt lag såväl som en engagerad samhällsaktör – elitnivå såväl som folkligt.