DUBBELMÖTE…

8 februari 2023 10:00

En efterlängtad seger på straffar mot Halmstad i söndags ska följas upp med ett dubbelmöte mot Visby/Roma den här veckan. Under tisdagskvällen reste laget till Gotland för kvällens drabbning som ni ser på HockeyEttan Play. Sen laddar vi upp för den enormt viktiga returmatchen i NKT Arena som spelas kl 16 på lördag.


KARLSKRONA HK vs. VISBY/ROMA
Lördag 11 februari kl 16.00
NKT Arena Karlskrona

Nya familjepriser

Vi har gjort det extra förmånligt för dig som vill ta med familjen på match. Våra familjepriser hittar ni på sektion H och gäller om du har medföljande barn/ungdomar upp till 18 år.

1 vuxen och 1 barn/ungdom 160 kr
1 vuxen och 2 barn/ungdom 180 kr
2 vuxna och 1 barn/ungdom 225 kr
2 vuxna och 2 barn/ungdom 260 kr
Barn/ungdom gäller upp till 18 år. Ytterligare medföljande barn/ungdom 50 kr. Familjepriserna gäller på sektion H.

Mat & dryck

Vill du äta något gott eller bara få lite skönt barhäng inför matchen? I WIP:en serveras en hockeybuffé och du kan boka bord fram till fredag kl 12.00 [klicka här]. WIP:en öppen för alla gäster från kl 14.

I Entrébaren är det gott hockeytugg och kalla drycker från Spendrups sortiment som serveras. Vill du äta en god “Smashed Burger” så är Puckat (på plan 2) öppet från två timmar innan nedsläpp fram till slutsignalen.

Entré

Entrén öppnar alltid 2 timmar innan matchstart. Mer information och biljetter finns på [khk.se].

PS. Den 15 februari är det dags för årets enkronasmatch i NKT Arena. Det är fri entré och både företag och privatpersoner kan vara med och bidra till vår ungdomsverksamhet - [här kan du läsa mer]