Ännu en KHK-spelare till NAHL

25 juli 2017 19:54
NYHET

Solomon Frisell blev klar för någon vecka sedan, Calle Persson, Gabriel Olsson och Arvid Holm har varit över och visat upp sig. Nu är det klart att även J20:s Anton Sandberg lämnar för NAHL.


Anton lämnar för spel i laget Lone Star Brahmas, i Texas. Laget vann serien förra säsongen NAHL - Robertson Cup Champions.

Kort intervju med Anton Sanberg.

Stort grattis Anton. Hur känns det här? -Tack, det känns jättebra! Jag är väldigt förväntansfull och taggad. Ska bli kul att få känna på hockeyn därborta.

Berätta om hur det gick till när du fick kontrakt med Lone Star? -Jag fick kontakt med två agenter som pratade med head coach i laget, Dan Wildfong. Vi hade en del diskussioner och till slut blev det klart. Kul att de tror på mig.

Vad har du för förväntningar? -Jag vill spela till mig ett college-kontrakt så det gäller att hålla hög nivå och fortsätta utvecklas. Förhoppningsvis leder till att jag får ett kontrakt och kan stanna i USA.

Vad har året i KHK betytt? -Det har varit ett utvecklande år. Det var lite uppochner med skadorna men när vi ordning på dem så gick det bra. Fick spela mycket i J20 men också träna flera veckor med A-laget så det har känts bra.

Du åker över idag. Hur har du förberett dig? -Jag har tränat på bra och är förberedd mentalt så det ska nog gå bra.

Än en gång stort grattis och lycka till! -Stort tack!

Vi önskar Anton all lycka till "over there"!

Det är VI som är KHK Karlskrona HK