Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Timrå
TIK

Inför den femte kvalmatchen

1 april 2018 12:50
Inför match

Glad Påsk önskar vi från Timrå IK alla våra supportrar, sponsorer och aktiva inom föreningen. Men att det är påsk innebär ingen vila i dessa kvaltider. Vi ligger just nu i brygga men skam den som ger sig. Laget åker ner till Blekinge på måndag för att vända detta kvalspel!


Timrå förlorade som bekant hemma i NHK Arena i lördags men om laget spelar som man har gjort i tidigare matcher så finns det ingen anledning att inte tro på att vi kan vända detta.

Spelarna tror på sig själva och var väldigt klara med vad som gäller när dom pratade med Hockeypuls efter matchen. "Det här är itn slut på långa vägar", "Nu åker vi ner och vänder på det här" och "Hela laget har fortfarande fart och ett jäkla go" var några av spelarnas ord efter matchen - och med all rätt! Serien spelas i bäst av 7 och det är 4 vinster som gäller.

Vi kommer även att ha ett stort stöd nere i NKT Arena imorgon. Timrå IK Supporterklubb anordnar, med stöd av sponsorer och donationer från laget, en resa ner till Karlskrona! Klicka på Timrå IK Supporterklubbs logotyp för mer informaion.

Se även highlights från gårdagens match här nedan