Förlängningar, nyförvärv och lägesinformation i kvällens livesändning
Publicerad: 2020-08-24
Under kvällens livesändning på Facebook fick vi en lägesuppdatering från klubbledningen och våra representationslag.

För att ta del av all information som släpptes i kvällens livesändning kan vi rekommendera att ni ser den i efterhand i sin helhet här: https://www.facebook.com/KarlskronaHK

Efter att representanter från ledningen informerat om arbetet som varit under sommaren, höstens fortsatta arbete framöver och den nya informationen gällande publikkapacitet gick turen vidare till damlagets tränare Conny Olausson. Han gav en positiv uppdatering av säsongens truppbygge där man har 9 spelare klara och fler som kommer presenteras framöver.
Man kommer även att anordna events på Parken i Hoglands park med start nu på fredag där man kommer presentera nyheter runt damlaget.
Mer information om damlagets event hittar ni här.
Hemmapremiären för damlaget blir den 18 oktober när Malmö Redhawks kommer på besök. Stötta damlaget och signa säsongskort redan idag.

Erik och Patric kunde också släppa lite nyheter angående förläningnar och nyförvärv till herrlaget.

Två spelare som valt att stanna var i klubben är Mikael Roslund och Axel Lindström. Roslund och Lindström kom till klubben inför förra säsongen från Troja-Ljungby respektive Karlskoga och har båda sedan tidigare spelat i Karlskronas juniorlag och nu senaste säsongen spelade de med herrlaget i HockeyAllsvenskan.
-Det är två killar som har allsvensk kaliber i sig så det är väldigt tacksamt att de vill vara kvar och representera Karlskrona Hockeyklubb, säger Erik Belin.

Mikael Rolsund på Eliteprospects.com
Axel Lindström på Eliteprospects.com

Två nyförvärv som gjort klart med klubben är Filip Nordström och Alexis Binner.
Den 22-årige centern Filip Nordström värvades under förra säsongen av Lindlövens IF från moderklubben Forshaga IF där han skulle stärkt upp Lindlövens offensiv innan säsongen abrupt ställdes in. Under sista säsongen med Forshaga blev det 24 poäng på 34 matcher och han har varit en pålitlig poängplockare under sina år i Hockeyettan.
-Det känns jättespännande att få honom till oss, säger Erik bellin.

Filip Nordström på Eliteprospects.com

Den 21-årige backen Alexis Binner med Stocksunds IF som moderklubb lämnade svensk hockey redan som 15-åring, då han blev rekryterad för att spela på Selects Hockey Academy på Kent School i Connecticut. Efter fem år i USA där han kombinerade hockeyn med studier vände han förra säsongen åter hem till Sverige och Västerviks IK i HockeyAllsvenkan. Det blev 27 matcher med Västervik innan han under säsongen gick till AIK där han spelade resten av fjolårssäsongen. Nu ansluter han till Karlskrona HK och Erik Belin kommenterar Alexis så här.
-Alexis är en rejäl pucksäker back med bra storlek som kan spela både powerplay och boxplay.

Alexis Binner på Eliteprospects.com

Vi är mycket glada att Mikael Roslund och Axel Lindström valt att stanna kvar i klubben samtidigt som vi säger mycket varmt välkommen till Alexis Binner och Filip Nordström!

Kommande träningsmatcher i NKT Arena:
Torsdagen den 24/9 klockan 19:00 mot KRIF Hockey
Onsdagen den 30/9 klockan 19:00 mot Kristianstads IK

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer