Tre nyförvärv presenterades på dagens sillyseason-träff
Publicerad: 2018-04-25
Pressmeddelande
Under dagens sillyseason, som hölls i NKT Arena Karlskrona presenterades tre nyheter i herrlaget.

Vi intervjuade även sportchef Patric Larsson och nye assisterande tränaren Arto Miettinen. Vi passade även på att stämma av med Calle Höök som berättade om läget på företagsmarknaden och utmaningarna där inför en ny säsong.

Först ut bland nyförvärven var Josef Ingman. En 22-årig back med moderklubb Modo HK. De senaste två åren har han spelat med KRIF i division 1. Han har även provat på spel med Fairbanks Ice Dogs i NAHL. Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi välkomnar Josef till KHK!

Sportchef Patric Larsson om Josef:
-Josef är en puckskicklig back med bra skridskoåkning och dessutom ”rightare”. Vi tycker att han har stor utvecklingspotential.
Josef Ingman på Eliteprospect: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=67227

Dagens andra spelarnyhet var August Nilsson. Han är 19 år, back som har Brinkens IF som moderklubb. August kommer senast ifrån Växjös J20-lag och representerade nyligen även U20-landslaget. Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi välkomnar August till KHK!

Sportchef Patric Larsson om August:
-August är en ung kille med stor utvecklingspotential. Han är storväxt med bra fart på skridskorna och har även SHL-meriter från förra säsongen med Växjö.
August Nilsson på Eliteprospect: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=242693

Den tredje spelarnyheten var André Nordstrand. En 20-årig kille som klubben haft i J20 under två säsongen. André har även fått chansen att visa upp sig i SHL under ett par matcher. Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi välkomnar André tillbaka till KHK.

Sportchef Patric Larsson om André Nordstrand:
-André kommer från vårt J20-lag. Han har under säsongen visat att utvecklingen gått spikrakt uppåt. Han har varit en ledande spelare både på isen och utanför. Extra kul att kunna ge våra egna J20-killar chansen i seniorlaget.
André Nordstrand på Eliteprospect: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=244647

Nu siktar vi på en ny ”silly-träff” redan på fredag nästa vecka.

Det är VI som är KHK!

Karlskrona HK
{!A}

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer