Johannes Jönsson ny målvaktstränare för Karlskrona HK
Publicerad: 2023-06-21
Karlskrona HK meddelar idag att före detta målvakten Johannes Jönsson har anställts som ny målvaktstränare för klubben. Jönsson tar över efter Timo Leinonen och kommer att ansvara för utvecklingen av klubbens målvakter inför kommande säsong.

Johannes Jönsson, som själv hade en framgångsrik karriär som målvakt, anses vara ett utmärkt tillskott till tränarstaben. Han har en gedigen erfarenhet inom hockeyn och var under sin tid som aktiv spelare del i målvaktsuppsättningen i KHK under två säsonger i SHL 2016-2018.
Efter tiden i KHK spenderade Johannes två säsonger i AIK innan han la plockhandsken på hyllan och istället utbildade sig till mental coach.

Sportchef Michael Sundlöv är mycket nöjd över att få in Johannes Jönsson i tränarstaben och framhåller hans kunskap och det engagemang som han visat under de två senaste åren som han varit med som mental tränare.

Karlskrona HK ser med tillförsikt fram emot kommande säsong och är övertygade om att Johannes Jönsson kommer att bidra till att stärka klubbens målvaktssida. Med hans expertis och erfarenhet kan Karlskrona HK:s målvakter förvänta sig en gedigen utveckling och träning under hans ledning både på det personliga och sportsliga planet.

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer