TACK FÖR I ÅR!
Publicerad: 2024-03-22
Vi vill tacka er alla för allt stöd både på och utanför isen! Förlust igår och säsongen är över.

Det är alltid en tomhet som infinner sig när sista matchen är spelad och man inte har vunnit något. Även om man förstår att det bara är 1 av 40 som får jubla så ville vi i år ta kliv och utmana med en målbild att nå kvalserien och vara ett av 6 lag som har chansen på HockeyAllsvenskan. Det tog slut i semifinal, så vi är topp-12 istället för topp-6, och vi har inte nått den målbild vi satte upp för vårt herrlag.

Nu väntar analys och interna diskussioner kring vad som varit bra och vad som behöver utvecklas. Vi har en del ungdomslag som fortfarande spelar, men vi har redan börjat arbetet med hur vi vill utveckla sporten i klubben för kommande år via interna möten och workshops, och detta ligger självklart till grund för hur vi sätter siktet framåt.
Sedan måste allt gå hand i hand med publik och partners. Vi kan inte göra det själva.
Tillsammans bygger vi vår framtid.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som ställt upp och engagerat er i KHK under den gångna säsongen. Tack för ert engagemang!
Tack till våra fantastiska fans och så klart Blackbugs som står vid vår sida i med och motgång, tack till våra partners som ger oss förutsättningar och stöttning.

Tack till spelare, ledare, personal och volontärer som skänker vår verksamhet liv och framtidstro hela vägen från ungdomslagen upp till våra seniorlag.

Tack för säsongen 2023/24!

_Styrelsen, genom Ordförande Tobias Larsson

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer