Förlängningar, nyförvärv och säsongskortsförsäljning på kvällens live
Publicerad: 2024-04-19
Under fredagskvällen var det åter dags för en livesändning via Facebook där det bjöds på såväl kontraktsförlängningar, nyförvärv och även information om säsongskortsförsäljningen.

Efter lite förseningar och teknikstrul (#avgåalla) inledde Mats Blomgren kvällens livesändning tillsammans med Hampus Melén som satte sina ord på dagarna som gått efter att han presenterades som tillträdande sportchef.

Förlängning

Vår målvakt Carl Malmqvist som under förra säsongen stod för en lysande avslutning på säsongen är glädjande nog klar för ytterligare en säsong i KHK:s färger.
-Att Carl valt att förlänga sitt avtal med KHK skall både jag som tränare och hela KHK vara glada för. Han visade tidigt han var en målvakt för framtiden och i slutet av säsongen tog han förtroendet på ett bra sätt och höll nivå i slutet av AllEttan och genom hela play off, säger tränare Magnus Sundquist.

Carl som medverkade i sändningen gav sina tankar och funderingar på den föregående säsongen och hur han såg på vidare spel i Karlskrona HK.

Precis innan sändning stod det även klart att Alexander Heiver har kommit överens om en förlängning för ytterligare en säsong.
Alexander som även han medverkade i sändningen påbörjar därmed sin fjärde säsong med klubben. Alexander själv såg den gågna säsongen som sin bästa i klubben och såg fram emot hösten.

Nyförvärv

Under livsändningen presenterades även 22-årige centern Axel Björnkvist som säsongens andra nyförvärv.
Axel, som fostrats i moderklubben Trelleborgs IF inleddes sin karriär som senior med Linden Hockey säsongen 2021/22 innan han under två säsonger har representerat Tyringe SoSS.

Axel om övergången:
-Magnus hörde av sig till mig redan vid jul förra året och vi har hållit kontakten sedan dess. Det känns grymt kul och inspirerande att nu få spela för en klubb som KHK. Jag hoppas kunna bidra med ett fartfyllt och bra spel över hela banan. Det känns som ett projekt som jag passar bra in i och jag är grymt taggad på att dra igång säsongen.

Magnus Sundquist kommenterar Axel så här:
-Axel följde jag hela den gångna säsongen i Tyringe. En offensiv spelare med bra storlek, bra fart som kan skapa mycket på egen hand. Detta plus att han också kan driva puck framåt och orkar sätta press på motståndarna gör att Axel kommer stärka vår fart och vår offensiv.

Säsongskort

Säsongskortförsäljningen inför säsongen 2024/25 drar igång måndagen den 22/4 klockan 19:00. Mer information angående tider för förlängning samt priser kommer här på khk.se.

För att se hela livesändningen i efterhand, klicka här för att komma till vår Facebook-sida.

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer